Praat mee over nieuwe regels bij evenementen in Uithoorn

Het evenement vindt plaats op 27 maart 2018

Op dinsdagavond 27 maart nodigt het gemeentebestuur van Uithoorn inwoners en belangstellenden uit voor een inloopavond over de nieuwe regels bij evenementen in haar gemeente.
 
Het gemeentebestuur wil graag horen hoe inwoners en andere betrokkenen uit Uithoorn en De Kwakel denken over evenementen die in haar gemeente plaatsvinden. Uithoorn is een gemeente waar veel te doen is. In het centrum van Uithoorn en De Kwakel, op de beide evenemententerreinen en in de verschillende wijken wordt veel georganiseerd. Evenementen zorgen voor ontspanning en vermaak voor de inwoners. Ze zetten de gemeente op de kaart. Het is belangrijk voor het toerisme en de economie.
 
Meepraten over het nieuwe evenementenbeleid
Het gemeentebestuur ziet dat het beleid toe is aan vernieuwing. Daarom heeft de gemeente in 2016 een participatiebijeenkomst georganiseerd waar veel betrokkenen aan hebben deelgenomen.
 
Heeft u een evenement in de gemeente georganiseerd? Of bent u op een andere manier betrokken bij evenementen in de gemeente Uithoorn? Of heeft u een ander belang of gewoon interesse? Uw ervaringen, ook die met de gemeente zelf, hoort de gemeente Uithoorn graag. Daarom nodigt de gemeente Uithoorn u van harte uit om dinsdagavond 27 maart 2018  in het gemeentehuis van Uithoorn met haar mee te praten.
 
Het gemeentebestuur kijkt samen met inwoners en andere betrokkenen naar de toekomst. Uw kennis, ideeën en wensen horen zij graag! Het gemeentebestuur gebruikt deze informatie om het nieuwe evenementenbeleid verder uit te werken. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar.
 
Medewerkers van de gemeente Uithoorn en de uitvoeringsorganisatie Duoplus zijn aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden.
 
Ter inzage
Het concept-uitvoeringsbeleid is in te zien op www.uithoorn.nl en liggen bij de receptie van het gemeentehuis ter inzage.
                                                    
Datum:                                      27 maart 2018
Tijdstip:                                     19-00 - 21.00 uur
Adres:                                        Laan van Meerwijk 16, Uithoorn