Nationale Zwem4daagse De Ronde Venen

Op maandag 4 juni gaat de 6e Zwem4daagse, georganiseerd door Zwem- en polovereniging De Amstel, van start. Je kunt kiezen welke afstand het beste bij je past: 250, 500 of 1000 meter (oftewel, 10, 20 of 40 banen) in het wedstrijdbad van het Veenweidebad te Mijdrecht en wel op vier (van de vijf ) avonden.
 

Zwem- en polovereniging De Amstel organiseert de Zwem4daagse met het doel mensen sportief aan het zwemmen te krijgen. Gewoon te ondervinden hoe leuk het kan zijn om van tijd tot tijd je baantjes te trekken of gewoon ontspannen in het water rond te spartelen. Meedoen aan de Zwem4daagse is een unieke kans om met het gezin sportief op pad te gaan. Als je als vader en/of moeder wat langer wilt zwemmen dan je kroost, hoef je je geen zorgen te maken. De kinderen kunnen zich weer met heel veel randactiviteiten in en om het bad vermaken, terwijl je zelf je afstand zwemt.
De opening op maandag 4 juni zal plaatsvinden om klokslag 18.00 uur. De hele week tot en met vrijdag 8 juni van 18.00 uur tot 21.00 uur is er gelegenheid om te zwemmen en met alle activiteiten mee te doen. De kosten bedragen € 7,50 (bij voorinschrijving via de site) dankzij de sponsoring van inmiddels tientallen ondernemers uit de regio. De gereduceerde inschrijving sluit een week van te voren. Daarna kan alleen nog tegen een hoger tarief worden ingeschreven.
Kortom wil je het niet missen???? Schrijf je dan nu al direct in. Dat kan op onze speciale website www.deamstel.zwem4daagse.nl