Kom langs tijdens eerste Run for KiKa Winterrun in Amsterdam

Het evenement vindt plaats op 27 januari 2018

Volgende week is het zover: dan staat de allereerste Run for KiKa Winterrun op het programma. In het Amsterdamse Bos vindt op 27 januari een unieke winteravond-editie van Run for KiKa plaats, hét hardloopfestival voor de hele familie.
 
Stichting Kinderen Kankervrij is sinds 2002 al een welbekend begrip in ons land. KiKa gelooft in actieve oplossingen om het genezingspercentage van kinderkanker te verhogen van 75% naar 95% en organiseert daarom elk jaar Run for KiKa op verschillende locaties in Nederland.
 
 

Speciale editie
Met de Run for KiKa Winterrun heeft KiKa een speciale nieuwe editie in huis. De run vindt namelijk plaats na zonsondergang, waardoor de deelnemers in het donker rennen en gaan genieten van gezellige winterverlichting, winterse lekkernijen, besneeuwde dennenbomen en vreugdevuren. Voor de kinderen zijn naast de KidsRun ook allerlei leuke activiteiten opgezet, zoals een hartverwarmend podiumprogramma.
 
Avondprogramma
Het terrein opent om 16.00 uur haar deuren om vervolgens om 17.00 uur af te trappen met de Kanjerkroning en cheque-uitreiking. De winterrun gaat om 17.30 uur van start met de Kidsrun, waarna tussen 18.00-18.15 uur respectievelijk de 5km en 10km runners mogen beginnen aan hun winterrun. Om 20.00 uur zal het programma eindigen. Run for KiKa is voor jong- en oud, teams of individueel, met vrienden en familie of het bedrijf. Zij zetten zich samen in voor meer onderzoek naar kinderkanker.
 
Hoe kom ik bij Run for KiKa?
Navigatieadres: Bosbaan 8, Amstelveen. Er is beperkte parkeergelenheid naast het evenemententerrein. Bij bosbaan 4 is er betaald parkeren.
Bushalte: Van Nijenrodeweg / Amstelveenseweg. Run for KiKa is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Kijk op 9292.nl voor actuele reisinformatie.