Jazz aan de Amstel met top musici

Het evenement vindt plaats op 26 november 2017

Zondag 26 november zijn Joke van der Hoek, Marcella Wisbrun en Paul van der Feen speciaal te gast bij Jazz aan de Amstel.. Laat u verrassen door mooie liedjes in een gezellige ambiance. Onder leiding van singer/songwriter en presentatrice Shyla Zoet kunt u genieten van echte Jazz standards en eigen songs, maar ook andere muziekstijlen zoals pop, latin en soul.
 
 

Zangeres Joke van der Hoek studeerde zang, net zoals Shyla Zoet, aan het Hilversums Conservatorium en heeft jarenlang gewerkt als achtergrondzangeres met vele artiesten zoals Randy Crawford, Sister Sledge en Do. Met de damesgroep Mrs Einstein trad zij o.a. op in het theater en daarnaast zong zij bij de The Dutch Swing College Band. Sinds 2012 runt ze haar succesvolle zangschool The Voice Factory in Amstelveen. Marcella Wisbrun is een Nederlandse/Braziliaanse zangeres, actrice en voice-over en komt meer uit de theaterhoek. Zij speelde in verschillende musicals waaronder Grease, Moulin Rouge en haar eigen theaterprogramma’s. Momenteel werkt zij aan haar Nederlandstalige album met liedjes van Antonio Carlos Jobim waarvan u aanstaande zondag vast een voorproefje krijgt. Saxofonist Paul van der Feen won de World Sax Competition en is ook één van de solisten van het Metropole Orkest waarmee hij reeds met verschillende wereldsterren zoals Chaka Khan, Elvis Costello en Al Jarreau speelde.
Uw gastvrouw zangeres Shyla Zoet, onder andere te horen in verschillende commercials, werkte reeds samen met vele nationale en internationale artiesten waaronder Lee Towers, Gordon, Replay, Boney M en vele andere. Onder de naam Sweet & Co bracht zij samen met producer Joos van Leeuwen de EP ‘Listen 2 me’ uit met daarop eigen songs in een easy jazz/pop stijl. Tijdens al weer het 6e seizoen van Jazz aan de Amstel, nodigt zij vele artiesten uit binnen- en buitenland uit, om met haar te musiceren. Kortom het gonst van het talent en daarmee verrast Jazz aan de Amstel elke keer opnieuw.
Jazz aan de Amstel is een initiatief van Shyla Zoet en Sjiek aan de Amstel. Door de variatie van artiesten,  muziekkeuze en prettige sfeer is het elke keer weer verrassend en zeer toegankelijk voor een breed publiek.
26 november bestaat de band uit Joke van der Hoek (zang), Marcella Wisbrun (zang) Joos van Leeuwen (piano), Marcel Schimscheimer (bas), Marcel Serierse (drums), Paul van der Feen (sax) en Shyla Zoet (zang en presentatie).
Locatie: Sjiek aan de Amstel, Marktplein 11 Uithoorn tussen 15.30-17.30 uur. Entree 3 euro.