Jazz aan de Amstel met o.a. Graziella Hunsel

Het evenement vindt plaats op 14 januari 2018

Zondag 14 januari zijn o.a. zangeres Graziella Hunsel, Anne-Marie Hunsel en Jonny Boston speciaal te gast bij Jazz aan de Amstel. Laat u verrassen door mooie liedjes in een gezellige ambiance. Onder leiding van singer/songwriter en presentatrice Shyla Zoet kunt u ook deze zondag weer genieten van echte Jazz standards en andere muziekstijlen zoals pop en evergreens.
 
 

De Surinaamse/Spaanse zangeres Graziella Hunsel uit de Bijlmermeer is al heel lang actief op muzikaal gebied. Zij haalde de finale van de Soundmixshow en de live shows van The Voice of Holland.  Zij trad in menig theater op met haar eigen productie ‘The Grand Ladies of Jazz’, bracht recentelijk haar EP Minute Made Woman met zelf geschreven nummers uit, heeft een eigen platenlabel en zingt bij de dinnershow ‘Brooklyn Nights’ in de Studio’s Aalsmeer. Graziella is dochter van Anne-Marie Hunsel de diva van het Surinaamse levenslied. Anne-Marie is binnen de Surinaamse gemeenschap vooral bekend om haar nummers Gado bles’ Sranankondre, Mi dren, Fisi boto en vele andere.
Ook deze keer zal het publiek niet worden teleurgesteld als zij worden meegesleept door de prachtige zang- en saxnoten van Jonny Boston die zijn sporen al meer dan verdiend heeft in binnen- en buitenland. Hij trad op met bekende artiesten en bands zoals de Max Collie Jazz band, Georgie Fam, Jamie Cullum en deze week tourt hij met de Young Messiah door het land.
Jazz aan de Amstel is een initiatief van Shyla Zoet en Sjiek aan de Amstel. Door de variatie van artiesten,  muziekkeuze en prettige sfeer is het elke keer weer verrassend en zeer toegankelijk voor een breed publiek.