IVN Winterwandeling langs de Potterskade

Het evenement vindt plaats op 20 januari 2018

Op zaterdag 20 januari organiseert IVN De Ronde Venen & Uithoorn de eerste winterwandeling in 2018. Deze wandeling brengt ons naar Harmelen en de Potterskade. De Potterskade markeert de grens van twee landschappen: plassen met nieuwe natuur en recreatie aan de ene kant en het oude, karakteristieke polderland met weides en brede sloten aan de andere kant. Daarbij lopen we ook langs een mooi stuk van de Oude Rijn.
 
De wandeling is ongeveer 8,5km lang. We verzamelen op 20 januari om 9:30 uur bij de parkeerplaats van de Algemene Begraafplaats in Wilnis aan de J. Enschedeweg. Vandaar vertrekken we met zo min mogelijk auto’s naar het startpunt in Harmelen. Om ongeveer 12.30 uur zijn we weer terug in Wilnis.
Tips voor onderweg: trek waterdichte wandelschoenen en warme kleding aan en neem iets warms te drinken mee voor de korte ‘koffiestop’.
Aanmelden is niet nodig. Wilt u meteen bij het startpunt beginnen, neem dan contact op met Hans Tuinenburg, tel. 06-18082328. Voor info over IVN kunt u de website bezoeken: www.ivn.nl/afdeling/de-ronde-venen-uithoorn.