Inloopbijeenkomst WAPO-terrein

Het evenement vindt plaats op 16 oktober 2017

Er zijn plannen zijn voor woningbouw op het WAPO terrein. Op dit bedrijfsterrein, gesitueerd op de hoek van de Koningin Máximalaan, Vuurlijn en de Noordammerweg, zijn diverse bedrijven gevestigd van verschillende eigenaren en huurders.
De gemeenteraad heeft in de structuurvisie (2011) vastgesteld dat het bedrijventerrein een woongebied moet worden als de kans zich voordoet. Expo Vastgoed heeft een deel van het terrein en gebouwen aangekocht voor woningbouw, het zogeheten Wapo-terrein, en de gemeente verzocht aan woningbouwontwikkeling mee te werken.
 
 

Samen met bewoners uit omliggende wijken wil de gemeente graag een visie maken voor het WAPO terrein. Expo Vastgoed Ontwikkeling BV is daar als initiatiefnemer bij betrokken.
Op maandag 16 oktober is er een inloopbijeenkomst tussen 17.00 en 20.00 uur in de Brede School Legmeer, Randhoornweg 39.
Tijdens de bijeenkomst te zien wat de uitgangspunten zijn waarbinnen de plannen op het terrein ontwikkeld moeten worden. De door de gemeente vervaardigde uitgangspunten zijn de vertrekpunten waaraan de plannen van de ontwikkelaar moeten voldoen. Tijdens de inloopbijeenkomst worden de eerste schetsen getoond met verschillende mogelijkheden voor de invulling van het terrein.