Geslaagde 41e AK-tiedag op het Alkwin Kollege

Op zondag 18 februari organiseerde het Alkwin Kollege voor de 41e keer de jaarlijkse AK-tiedag , een feestdag voor ouderen uit Uithoorn en omgeving. Ruim 65 dames en heren kregen een gevarieerd programma met muziek, zang en een heerlijke lunch aangeboden.
De dag was voorbereid door 43 leerlingen. Zij regelden sposoren, stelden het programma samen en zochten medeleerlingen die gastvrouw of gastheer wilden zijn. En op de dag zelf maakten ze dede tafelschikking en bloemstukken, brachten de aula in gereedheid en bereidden de lunch voor. Om half 11 werden de genodigden verwelkomd met een kopje koffie of thee en iets lekkers.
 

Schoolleider Nelleke Pedroli heette de gasten welkom. Met aan elke tafel gastvrouwen en -heren, kon het programma starten. Er waren optredens van Jildau op piano, en Yaydey, Yara en Daan met zang en rap. Ook was er een quiz. Vervolgens kregen de gasten een heerlijke lunch.
Na een tweede optreden door Yaydey, Yara en Daan, kwam het ATK, het Alkwin Theater Kollektief,met een voorproefje van de musical die eind maart op het Alkwin te zien is: ´I do!´ met de beroemde liedjes van Abba.
Het laatste programma onderdeel was ´Weet je nog wel´, een medley van bekende meezingers.