Eerste Techniek Driedaagse van onze regio

Het evenement vindt plaats van 25 oktober 2016 t/m 27 oktober 2016

Na een maandelange voorbereiding met bedrijven, scholen en gemeenten popelen drieduizend kinderen van zowel basisscholen als middelbare scholen uit De Ronde Venen, Uithoorn en Nieuwkoop om aan de slag te gaan met technische workshops op 25, 26 en 27 oktober in de Loods achter Bébouw Midreth aan de Groot Mijdrechtstraat 11 in Mijdrecht. U bent uitgenodigd om een kijkje te komen nemen op:
Dinsdag 25 oktober vanaf 14.30 uur Techniek Netwerkborrel
Kinderen maken kennis met techniek door het volgen van workshops onder leiding van technische bedrijven.  Om 15.30 uur wordt de Techniek Netwerkborrel geopend door vertegenwoordigers van Stichting TechNet Amstel & Venen. Tot slot gaan we zelf aan de slag met technische workshops. Dé gelegenheid om ideeën, kennis en ervaringen te delen met decanen, leraren, ambtenaren en ondernemers. Om 17.30 uur ronden we de netwerkborrel af.
Donderdag 27 oktober van 17 tot 20 uur Open Avond
Deze avond is speciaal voor ouders, kinderen en belangstellenden. Er zijn technische workshops voor ouder en kind en een informatieplein van technische opleidingen. 
Donderdag 27 oktober om 19.30 uur prijsuitreiking Knikkerbaanwedstrijd
Een groot aantal scholen uit De Ronde Venen, Uithoorn en Nieuwkoop heeft meegedaan  aan de wedstrijd voor het ontwerpen van de langste knikkerbaan. Vorige week hebben wethouders van de drie gemeenten en jonge technici 3 knikkerbanen genomineerd: de baan van de Toermalijn uit Uithoorn, van de Paulusschool uit Abcoude en van de Vlinderbos uit Wilnis. De winnende school wordt bekend gemaakt tijdens de Open Avond om 19.30 uur.
Schikken bovengenoemde tijdstippen u niet, dan bent u ook van harte welkom op 25, 26 of 27 oktober tussen 08.45 en 15.15 uur. De kinderen volgen dan de workshops. Meer informatie vindt u op onze website www.technetamstelenvenen.nl. Graag horen wij of u naar de Techniek Driedaagse komt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met projectcoördinator Karin Wateler via 06 – 20 09 55 52, Jan van Walraven of info@technetamstelenvenen.nl.