Dorpshuis de Quakel bestaat 25 jaar

Het evenement vindt plaats van 24 februari 2017 t/m 25 februari 2017

Het zal niemand ontgaan: Dorpshuis de Quakel bestaat dit jaar 25 jaar en dit wordt gevierd in het weekend van 24-25 februari met diverse activiteiten. Het bestuur van het dorpshuis nodigt alle oud-bestuursleden, verenigingen die in het dorpshuis hun “thuis” hebben, (oud-)vrijwilligers, leden van de Kwakelse Ondernemersvereniging, Buurbeheer De Kwakel, leveranciers, sponsoren en andere belangstellenden uit om dit jubileum mee te vieren.
De aftrap is op vrijdagavond 24 februari om 20.00 uur met een sfeervolle muziek-bingo. Ben jij de muziekkenner bij uitstek en herken jij de meeste fragmenten van de avond? Dan zou jij weleens beloond kunnen worden met mooie prijzen. Ben jij nou niet zo thuis in de muziek, maar wel een gezelligheidsdier of sfeerverhogend type, kom dan vooral gezellig een borrel doen en zing de fragmenten die je wel herkent uit volle borst mee.
Het feest op zaterdag 25 februari begint, net als een dag eerder, om 20.00 uur. De feestavond wordt opgeluisterd met korte muzikale optredens en er is alle gelegenheid om eens gezellig bij te praten met andere verenigingen of gewoon met mensen die het dorpshuis een warm hart toedragen. Tijdens deze avond is er tot twee maal toe een trekking van de loterij die wij organiseren ter gelegenheid van het vijfde lustrum.
Wilt u kans maken op een van de vele prachtige prijzen, dan kunt u vooraf, maar ook op de avond zelf, voor €2,00 per stuk loten kopen. Vanaf heden zijn de loten te koop op de volgende vier adressen: Gerberalaan 22, Gerberalaan 28, Kerklaan 16 (dorpshuis) en Jozeflaan 9.
Edward en zijn team staan klaar om u, zoals gebruikelijk, tot in de puntjes te verzorgen.
Dorpshuis de Quakel vindt u aan de Kerklaan 16 in de Kwakel.