De sportuitslagen

Nog altijd geen punten voor Legmeervogels en KDO verspeelt punten.

FC Aalsmeer verloor zaterdag wederom, dit keer van TAVV met 3-0 en blijft daardoor puntloos. Koploper Argon behaalde een gemakkelijke overwinning tegen een zwak spelend Odysseus’91. De studentenploeg uit Utrecht had niets in te brengen.

De ruststand was 3-1 en bij 6-1 vond de scheidsrechter dat het sportieve duel ten einde was. Legmeervogels verloor met 10-0 van Nieuwkoop na een ruststand van 7-0. KDO bakte er ook weinig van. Woubrugge was met 9-0 duidelijk beter dan de Kwakelaars.
Het programma voor aanstaande zaterdag (27 sep):

• FC Aalsmeer-Elinkwijk
  • De Bilt-Argon
  • KDO-DOSR en
  • Nita-Legmeervogels

Argon en KDO starten om 14.00 uur. FC Aalsmeer en Legmeervogels trappen af om 14.30 uur.

Zondagvoetbal
Het zondagteam van Legmeervogels begon goed aan het duel met Kampong. Mels Bos was verantwoordelijk voor de 1-0 ruststand. In de 2e helft drong de tegenstander meer aan en kwam via een strafschop op gelijke hoogte. Kort daarna nam Kampong een 1-2 voorsprong.

De Uithoornaars kwamen via een goede actie van Bilo weer langszij maar nog geen minuut later kwam vanuit een corner de 2-3 eindstand op het scorebord.

Legmeervogels heeft deze competitie nog geen punten gehaald. Trainer Jack Honsbeek raakt daardoor niet in paniek, aldus zijn commentaar op de radio.

KDO bleek tegen AGB nog niet over het juiste gogme te beschikken. Twee knullige goals tegen en een benutte penalty van Bart van der Tol waren goed voor een 1-2 ruststand. Na rust schoot Jim Klijn een vrije trap in een keer binnen en de Kwakelaars gingen er eens goed voor zitten.

Het was echter AGB dat via een schot in de lange hoek met de 2-3 winst aan de haal ging. Trainer Raymond de Jong was na afloop niet tevreden, met name over de manier waarop KDO de punten verspeelde.

RKDES verloor van VVA/Spartaan met 0-1 en is nog puntloos. FC Aalsmeer verloor met 3-0 van RCH en daarmee gelijk z’n ongeslagen status.
Het programma voor komende zondag (28 sep):
  • Abcoude-Legmeervogels
  • ASV Arsenal-KDO
  • DSS-RKDES en
  • FC Aalsmeer-HBC
Legmeervogels, RKDES en FC Aalsmeer beginnen om 14.00 uur. KDO start om 14.30 uur

Hockey

De dames van Qui Vive wonnen de 2e wedstrijd van het seizoen met 2-1 van Myra na vorige week te hebben verloren. Zondag gaat Qui Vive naar Driehuis. Tegenstander is Strawberries. Aanvang 12.45 uur.

De hockeyheren van Qui Vive verloren na 2 winstpartijen met 3-4 van SCHC. Zondag weer een uitwedstrijd. In Tilburg is Were Di de opponent. Het duel begint om 14.45 uur.

Handbal
De dames van Legmeervogels speelden thuis tegen Westsite een matige wedstrijd en moesten de punten aan de gasten laten. Uitslag 17-20. De dames van KDO waren vrij.

Komende zondag (28 sep) spelen de dames van Legmeervogels om 12.00 uur in Hoofddorp tegen Lotus. De dames van KDO beginnen om 10.30 uur in De Kwakel tegen WeHaVe.