Chazz Festival

Het evenement vindt plaats op 24 juni 2017

Het Chazz Festival begint zaterdag 24 juni ’s middags om 16:00 uur (de tuin is open vanaf 15:30 uur) en gaat door tot tien uur ‘s avonds. Zes uur lang heerlijke ‘live’ muziek, genieten van de zon, lekker eten en drinken en dat allemaal in een werkelijk prachtige omgeving! Het festival vindt plaats in de prachtige tuin van
Boerderij Stroomzicht, Westzijde 50 in De Hoef. Er wordt opgetreden door de Delft Junior Big Band, Gradalicious & the Lounge Factory, Paul van den Belt Quintet en Graziella.

Het Chazz Festival wordt volledig georganiseerd door vrijwilligers. O.a. van Stichting Mayaschool Guatemala. Ook alle bands en artiesten doen belangeloos mee, in de hoop op een grote opbrengst voor onze goede doelen.
De volledige opbrengst van deze dag gaat naar scholing voor de meest kansarme kinderen in ontwikkelingslanden, o.a. Guatemala. Daarbij kun je dit jaar denken aan het generen van genoeg geld om een aantal Maya kinderen de 5-jarige Middelbare school + 2 jaar PABO te kunnen laten doorlopen.
Vooraf kaarten bestellen is mogelijk, zelfs wenselijk, want ze kosten € 25,00 aan de kassa (voor de hele middag en avond), maar in de voorverkoop € 17,50. Vooraf bestellen? Kijk op de website www.chazz.nl.
Studentenkaart is half geld en kinderen onder de 12 jaar, mogen gratis naar binnen.