Buurtbemiddeling bij burenoverlast

foto: facebook politie Aalsmeer UIthoorn

Bij burenoverlast wordt meestal niet de wet overtreden, maar kan het wel voor problemen zorgen tussen u en uw buren. Politie aan de deur helpt soms, maar kan ook een andere uitwerking hebben. Misschien vinden u of uw buren zo’n bezoek te zwaar voor de situatie. Terwijl de ene buur hoopt dat hiermee de zaak is opgelost, kan de andere buur zich aangevallen voelen. Dit maakt de sfeer er niet beter op. Met verergering van de situatie tot gevolg. Beter is het om zelf met de buren de klacht te bespreken en samen naar oplossingen te zoeken.
 
 

Buurtbemiddeling van Beter Buren ondersteunt en begeleidt deze gesprekken. De bemiddelaars van Beter Buren zijn op deze manier al 4 jaar actief in Aalsmeer en Uithoorn. Het is gratis, alle gesprekken blijven vertrouwelijk en buren bepalen samen welke afspraken ze maken. Zo blijft u zelf de controle houden over de omstandigheden.
Politie, gemeente en woningbouwverenigingen worden vaak geconfronteerd met meldingen betreffende burenoverlast. Ook deze organisaties zien de meerwaarde van burenbemiddeling van Beter Buren. Om deze reden hebben zij een convenant gesloten met Beter Buren om het voor u mogelijk te maken eenvoudig en gratis van deze service gebruik te maken.
Buurtbemiddeling kan men zelf aanvragen via Beterburen, 085-9022810 info@beterburen.nl – vermeld dan uw adres zodat uw mail op de juiste plek komt, of via het aanmeldformulier op de website. Voor meer informatie: www.beterburen.nl of via uw wijkagent.