Rick FM Twitter feed
Nu is het tijd voor de Historische Top 40. Vandaag tot 23:00 uur De Nederlandse Top van 20 mei 1978 @RadioRickFMtwitter.com/i/web/status/8…
Heden 21 mei (21:00-23:00) bij @RadioRickFM #AllThat’sJazz met #JazzProfiel van saxofonist Phil Woods. Tune in via… twitter.com/i/web/status/8…
Jazzluisteraars kiezen nieuwe ‘All That’s Jazz Maand-CD’ voor juni 2017 bij @RadioRickFM
14 mei(21:00-23:00) bij @RadioRickFM 895e #AllThat’sJazz met #JazzProfiel van soulpianist Bobby Timmons. Tune in vi… twitter.com/i/web/status/8…
Rick Fm is met spoed op zoek naar presentatoren voor een sport programma. vacature@rickfm.nl (t.a.v. Programmaleidi… twitter.com/i/web/status/8…
Heden 7 mei (21:00-23:00) bij @RadioRickFM #AllThat’sJazz met #JazzProfiel van rietblazer Jimmy Mulidore.Tune in vi… twitter.com/i/web/status/8…
Zangtalenten op basisscholen Uithoorn gezocht. dicht.by/a4283969
30 april (21:00-23:00) bij @RadioRickFM #AllThat’sJazz met #JazzProfiel van de NL pianist Mike del Ferro.Tune in vi… twitter.com/i/web/status/8…
Wel een jas aan en een plu mee ... twitter.com/Gem_Uithoorn/s…
Plek genoeg @radiorickfm twitter.com/radiofreak/sta…
Jazzluisteraars kiezen nieuwe ‘All That’s Jazz Maand-CD’ voor mei 2017 bij @RadioRickFM
#bovenophetnieuws Einde dreigt voor Pluktuin van Piet: "Tranen in mijn ogen". nhnieuws.nl/nieuws/204754/…
23 april (21:00-23:00) bij @RadioRickFM #AllThat’sJazz met #JazzProfiel van jazzzangeres Ella Fitzgerald.Tune in vi… twitter.com/i/web/status/8…
Altijd het belangrijkste nieuws als eerste #bovenophetnieuws Dit zijn de beste frietzaken van Noord-Holland nhnieuws.nl/nieuws/204687/…
But then i got high.... twitter.com/PP_Uithoorn/st…
Kijk! Dat is nou lokale radio! twitter.com/marcel_vd_veld…
Toen was goed nog heel gewoon. twitter.com/radionl/status…
#bovenophetnieuws herrie en slappe praat, maar dit dan weer niet #bdn twitter.com/MediaNieuws_NL…

Agenda

Alzheimer café Uithoorn

24 mei 2017


Je naaste laten opnemen in een verpleeghuis is een van de lastigste beslissingen die je moet nemen.
Mantelzorgers wachten vaak zo lang mogelijk om deze ingrijpende stap te zetten.
Maar bij voortschrijdende dementie zal er toch een moment zijn dat opname noodzakelijk is.

Lees verder

Oldtimers bij Sous Terre in Aalsmeer

23 mei 2017


Op zaterdag 27 mei kunt u tussen 11.30 en 14.30 uur genieten van de aankomst en vertrek van 120 klassieke auto’s in verschillende klassen en uitvoeringen.
De rally wordt georganiseerd door Stelling van Amsterdam Rally en in deze lustrum-editie wordt met name de zuidelijke Stelling van Amsterdam aangedaan; een mooi gebied met oer-Hollandse weide en water gezichten.
Het parkeerterrein van galerie Sous-Terre (aan de Kudelstaartseweg 1 in Aalsmeer, tegenover de Watertoren) is de verblijfplaats voor alle deelnemers, die binnen in de galerie worden verrast met de tentoonstelling “Doeken van Sterren”, welke ook voor andere bezoekers te bezichtigen is.

Lees verder

Sonicrocket in Bacchus

23 mei 2017


Op zaterdag 3 juni kun je in Cultureel Café Bacchus weer terecht voor Bacchus da Musica.
Deze keer een optreden van de band Sonicrocket.
De muziek van Sonicrocket laat zich het beste omschrijven als FunkRock van kinderen uit de 90’s, die niet zijn blijven hangen.
De band kenmerkt zich door een frisse, transparante sound en een constante groove die het vooral gemikt heeft op uw heupen, voetjes en natuurlijk de nek.
Bacchus da Musica begint om 21:00 en dan is de zaal ook open.
Bacchus vind je aan de Gerberastraat 4 in Aalsmeer.
Kijk voor meer informatie en de agenda op www.cultureelcafebacchus.nl.

Lees verder

Tour of Duty in Studio's Aalsmeer

23 mei 2017


Op zaterdag 3 juni aanstaande presenteert De Fanfare ‘Bereden Wapens’ van de Koninklijke Landmacht in Studio’s Aalsmeer haar nieuwste theaterproductie Tour of Duty in Concert.
Met vele popnummers uit de veteranen top-50 komen met dit bijzondere concert niet alleen muziekliefhebbers volop aan hun trekken.

Lees verder

Workshop thriller schrijven

23 mei 2017


De Spannende Boeken weken komen er weer aan en de Bibliotheek Amstelland heeft speciaal hiervoor een bloedstollende workshop Thriller schrijven in petto.
Niemand minder dan scenarioschrijfster Hetty Kleinloog laat deelnemers in de huid van een moordenaar kruipen of van een detective op donderdag 8 juni van 19.30uur tot 22.00 uur in bibliotheek Uithoorn.

Lees verder

Workshop Omgaan met Meldcode Huiselijk geweld

23 mei 2017


De gemeente Uithoorn biedt op donderdag 15 juni van 10.00 tot 13.00u een workshop aan onder de naam Omgaan met de Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling, waarin stilgestaan wordt hoe om te gaan met signalen van huiselijk geweld, kindermishandeling, verwaarlozing, ouderenmishandeling of andere misstanden.
De workshop is bedoeld voor diegenen die, in de rol van bestuurslid, kaderlid, coördinator of anderszins, verantwoordelijk zijn voor het behandelen van meldingen voor vrijwilligers van een “niet pluis gevoel”.

Lees verder

Jubileumfietstocht voor Dream4Kids

22 mei 2017


Op zondag 4 juni 2017 (1e Pinksterdag) viert de Stichting Dorpentocht opnieuw een jubileum. Dan wordt voor de 40e keer de jaarlijkse fietstocht voor een Goed Doel verreden.  De deelnemers aan de veertigste editie worden niet vergeten, er is een prijsvraag met vragen uit het verleden van de (Elf-) Dorpentocht waarmee vele mooie prijzen te winnen zijn. Dit jaar rekenen wij op goed fietsweer en op veel deelnemers en uiteindelijk is dat weer goed voor het Goede Doel, Stichting Dream4Kids.

Lees verder

Dauwvaren op de Nieuwkoopse Plassen

22 mei 2017


Ben jij een vroege vogel? Dan zijn deze boottochten zeker iets voor jou! We varen in alle vroegte de Nieuwkoopse Plassen op. Geniet van de zonsopgang, rust en de stilte terwijl heel Nederland nog ligt te slapen.
Iedereen kent het wel dauwtrappen op Hemelvaartsdag. Dauwtrappen is een oude traditie. Je staat heel vroeg op om een wandeling in de natuur te maken.
Vroeger dansten mensen op deze dag in alle vroegte blootsvoets door het gras. De dauw op het gras zou een zuiverende werking hebben.
In plaats van een vroege wandeling maak je nu een vroege vaartocht. Tijdens de boottocht op de Nieuwkoopse Plassen hoor en zie je de natuur langzaam ontwaken. De zon komt op en vogels gaan fluiten. Een unieke natuurbelevenis!
Reserveren kan via de website van Natuurmonumenten: www.natuurmonumenten.nl/bcnieuwkoopseplassen.

Wie, wat, waar?
Datum: donderdag 25 mei 2017
(ook op 4, 5 en 24 juni)
Tijd: 05.30 uur -  07.30 uur
Kosten: Ledenprijs: €10,00
Niet leden prijs: €15,00
Vertrekpunt: Bezoekerscentrum Nieuwkoopse Plassen, Dorpsstraat 116 in Nieuwkoop
Deelname iedereen
Kijk voor meer informatie of om je aan te melden voor een activiteit op www.natuurmonumenten.nl/bcnieuwkoopseplassen

Lees verder

Zondagochtend bijeenkomst bij Inner Art

16 mei 2017


Op zondag 28 mei wordt er weer een zondagochtend bijeenkomst gehouden bij Inner-Art in de Kwakel, de laatste voor de zomervakantie.
Iedereen die steun, voeding, ontmoeting, verdieping zoekt en antwoorden op belangrijke levensvragen hoopt te vinden, is van harte welkom!
Thema van deze ochtend is: Je gaven ontdekken en gebruiken.
Hoe doe je dat en waar loop je tegenaan...
De bijeenkomst begint 10u en duurt tot 11u.
Hierna is er de mogelijkheid om bij de koffie tot 12u. na te praten en van gedachten te wisselen.
Inner-Art vind je aan de Vuurlijn 36 in De Kwakel, tel. 0297-563753.

Lees verder

La La Land in Cultureel Café Bacchus

16 mei 2017


Op een warme dag staat het verkeer weer eens muurvast op een snelweg rond Los Angeles.
Terwijl de camera langs de schier oneindige rij stilstaande auto's glijdt, begint een van de bestuurders te zingen.
In de laadbak van een vrachtwagen begint een combootje te spelen.
 

Lees verder

Kleuterworkshop Mad Science

15 mei 2017


 
Amstelveen, 11 mei 2017 – Het lijkt wel magie, zoals een magneet aan sommige voorwerpen kan blijven hangen of er naartoe trekt, terwijl hij andere gewoon weg lijkt te duwen. In deze workshop ga je daar zelf mee aan de slag. Je maakt kennis met aantrekken en afstoten, de eigenschappen van een magneet.
Deelnemers aan deze workshop onderzoeken welke voorwerpen er zijn die worden aangetrokken door de magneet en leren dat niet alleen de Aarde een Noordpool en een Zuidpool heeft, maar elke magneet ook. Je kunt in deze workshop je ogen goed de kost geven en voelen wat er gebeurt. Zo maak je op eenvoudige wijze kennis met dit natuurkundige fenomeen.
 

Lees verder

Samen op weg naar Pinksteren

15 mei 2017


De Raad van Kerken in Uithoorn en De kwakel nodigt u uit tot deelname aan een Oecumenische Gebedsviering op donderdag 1 juni om 19.00 uur in de dagkerk van de Burght.
Vanaf 18.45 uur bent u welkom voor koffie en gesprek.

Lees verder

Struinen tussen de weidevogels in de Ronde Hoep

15 mei 2017


Vorig jaar is de kievit tot onze nationale vogel uitgeroepen. Dat is niet voor niks. Hij ziet er schitterende uit en de roep zorgt voor een heerlijk lentegevoel. De Ronde Hoep is een prachtig stuk Noord-Holland waar kieviten nog in ‘ouderwetse’ aantallen broeden in het reservaat van Landschap Noord-Holland. Net als  andere soorten zoals grutto, tureluur en betoverend zingende veldleeuwerik. Ook broeden hier allerlei eendensoorten die we in de bebouwde kom niet tegen komen.
U kunt het met de vogelwachter van Landschap Noord-Holland van dichtbij bekijken. Nu hebben veel weidevogels kuikens en wie weet krijgen we die tijdens de wandeling in het vizier. Sowieso is het bijzonder om deze grote open polder eens van binnenuit te bekijken. U hoeft dus geen specifieke vogelliefhebber te zijn om mee te wandelen.
 
Tijd: zondag 28 mei van 10.00-12.00 uur. Tip: Neem een verrekijker mee en trek wandelschoenen of laarzen aan.
Startplek:  We verzamelen op de Polderweg bij Ouderkerk aan de Amstel, 250 meter links van de boerderij met huisnummer 32.
Kosten: € 7,- en € 3,- voor kinderen tot 12 jaar. Beschermers € 4,- en € 2,- voor hun kinderen tot 12 jaar. Reserveren kan op www.gaatumee.nl Ter plekke aansluiten en betalen is ook mogelijk.

Lees verder

Tour of Duty in Concert met eerbetoon aan veteranen

11 mei 2017


Het Theaterconcert "Tour of Duty in Concert" is het onbetwist hoogtepunt van Veteranendag Aalsmeer 2017 voor veteranen en hun naasten uit Aalsmeer, Haarlemmermeer, Amstelveen en Uithoorn en alle inwoners.
De Fanfare Bereden Wapens van de Koninklijke Landmacht en de solisten Ingrid van den Nieuwenhuizen en Dennis Kroon zetten in het prachtige Crown Theater de veteraan op een muzikale wijze in het (theater)licht. Het is een eerbetoon aan de Nederlandse veteraan en geeft de burger de kans een kijkje te nemen in de wereld van de veteraan.
Dit evenement vindt plaats op zaterdag 3 juni van 14.30 tot 16.00 uur in het Crown Theater aan de van Cleefkade 15 in Aalsmeer.
 

Lees verder

Ibiza night aan de Amstel!

11 mei 2017


Op zaterdag 3 juni organiseren café the River en Bruin-Café de Gevel "Ibiza night aan de Amstel!" Dit feest vindt plaats op de evenementensteiger in het oude dorp aan de Wilheminakade. Deze avond draaien DJ Jean, Fayah Lourens, Joey Adiri, DJ ST.OK, DJ Maarten en Berry Zarzamora. Een deel van de opbrengst komt ten goede van de Sinterklaasactie Uithoorn.

Lees verder

Cricus Renz Internationaal komt naar Uithoorn

11 mei 2017


Vanaf maandag 22 mei t/m 28 mei zijn de dieren, clowns en artiesten van Circus Renz Internationaal
weer te bewonderen in hun circustent, welke zij hebben opgeslagen bij Evenemententerrein Legmeer-West. Circus Renz is een klassiek circus met paarden, pony's, kamelen, watussie koeien en daarnaast is er een groot aanbod aan acrobaten, jongleurs, trapezewerkers en geweldige clowns.
De voorstellingen zijn als volgt: woensdag 24 mei om 16.00 uur; donderdag 25 mei om 17.00 uur; zaterdag 27 mei om 14.00 uur. Op donderdag en vrijdag is er een familiedag en bedraagt de entreeprijs € 10,-- incl. de loge.

Lees verder

Internationaal kanopolo toernooi bij Michiel de Ruyter

11 mei 2017


Op 27 en 28 mei wordt het een drukte van jewelste op de Amstel bij Kano- en Roeivereniging Michiel de Ruyter. Op deze dagen wordt de 20e Amsterdam Open, het internationale kanopolo-toernooi op de Amstel, gehouden en met 6 velden en 55 teams in 4 divisies belooft dit weer een spektakel te worden. Clubteams uit onder meer Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, China en Taiwan strijden dit jaar om de titel. Een sterke bezetting, dus een kraker van een finale op de zondagmiddag.
Verwacht kolkend water, suizende ballen en beukende boten. In wedstrijden van 2 x 10 minuten halen spelers alles uit hun spierkracht en behendigheid. Een sport die -met name op het hoogste niveau- spectaculaire beelden oplevert. Om alvast in de stemming te komen kunt u nu al de trailer bekijken via de link https://www.youtube.com/watch?v=1u9qSi0zBXU
Dit evenement vindt plaats bij Kano- en Roeivereniging Michiel de Ruyter, Amsteldijk Zuid 253, Uithoorn op 27 en 28 mei 2017 (zaterdag van 8.30-19.30 en zondag van 8.30-16.30 (finales vanaf 14.00))
 

Lees verder

Aalsmeer Flower Festival wordt weer bloemrijk spektakel

09 mei 2017


Op zaterdag 17 en zondag 18 juni wordt de vierde editie van Aalsmeer Flower Festival gehouden. Spectaculaire nieuwe onderdelen zijn een bloemenpromenade over het water en de uit Japan afkomstige Hana Ike Battles.
Aalsmeer Flower Festival speelt zich af op zes locaties in Aalsmeer. Er zijn activiteiten voor jong en oud, demonstraties, workshops, bijzondere tentoonstellingen en er is muziek en lekker eten en drinken. Nabij de Aalsmeerse watertoren wordt een drijvende bloemenpromenade gecreëerd in de Westeinderplassen. Verschillende arrangeurs werken samen om bezoekers hier een unieke ervaring te bezorgen. In de Historische Tuin worden uit Japan afkomstige Hana Ike Battles gehouden. Dit zijn korte wedstrijden waarin arrangeurs en bloemsierkunstenaars het tegen elkaar opnemen en waarbij het publiek de winnaar bepaalt.
Andere onderdelen zijn een rozenshow met de mooiste en nieuwste soorten, een met bloemen versierde molen, een tuinplein, bloemschikdemonstraties en (bloemen)kunstexposities. Ook zijn er allerlei doe-activiteiten voor kinderen en volwassenen en kunnen enkele kwekerijen worden bezocht. De locaties zijn: Watertoren/Galerie Sous-Terre, Historische Tuin, Molenplein, Boerma Instituut, Belle Epoque/Morning Glory en Bloemenlust/The Beach.
 

Lees verder

Zwemvierdaagse in het Veenweidebad in Mijdrecht

27 april 2017


Zwem- en polovereniging De Amstel organiseert dit jaar voor de 5e maal de Nationale Zwem4Daagse in het Veenweidebad in Mijdrecht van 29 mei tot en met 2 juni. Door je nu al in te schrijven heb je kans tegen gereduceerd tarief in te schrijven. Dit kan online via https://deamstel.zwem4daagse.nl. Je betaalt, dankzij een groot aantal enthousiaste sponsors, geen €12,00, maar slechts €8,00.
 

Lees verder

13e editie van de Tattoo, Bodyart en Street Art Conventie in RAI Amsterdam

27 april 2017


De meest toonaangevende tattoo conventie van de Benelux komt er weer aan, en is nu groter dan ooit! De 13e editie van de Tattoo, Bodyart en Street Art Conventie Amsterdam 2017 biedt plaats aan ongeveer 350 van de beste tattoo artiesten uit binnen- en buitenland en vindt plaats van 26 tot en met 28 mei in hal 5 van de RAI in Amsterdam.De Tattoo, Bodyart en Street Art Conventie is al jaren een niet te missen evenement voor alle tattoo liefhebbers. Van traditionele hand-poked tattoo tot New School / cartoon stijl, van realistisch tot dot work, alle tattoo stijlen zijn op deze conventie vertegenwoordigd en iedereen is welkom op dit altijd vriendelijke evenement.
Bezoekers kunnen zich natuurlijk laten tatoeëren, of simpelweg de kunst van het tatoeëren bewonderen. Men kan shoppen en slenteren langs de diverse kleurrijke stands met kleding, piercing, sieraden en nog veel meer. De Grimeshop geeft bodypaint demonstraties en voorziet bezoekers desgewenst van de mooiste lichaamsschilderingen.
Natuurlijk is er op de conventie zoals altijd veel aandacht voor street art: diverse street art kunstenaars zullen deelnemen en hun creativiteit de vrije loop laten. Barbershop De Snorrensalon is aanwezig met zijn meesterbarbiers, voor retro haircuts en old school shaves. Op het podium zijn diverse shows, live muziek en tattoo wedstrijden te zien.

Lees verder

Tweede Run for Kika in Amsterdamse Bos op 1 oktober 2017

09 maart 2017


In het Amsterdamse Bos in Amsterdam vindt op 1 oktober de tweede editie van Run for KiKa plaats. Team Stijn loopt dit jaar ook mee. Het team bestaat uit vrienden en familie van de vijfjarige Stijn die vecht tegen leukemie. "Afgelopen jaar werd de diagnose acute lymfatische leukemie gesteld. Ons leven stortte in. Sindsdien staat alles in het teken van Stijns ziekte. Je probeert een zo normaal mogelijk leven te leiden, maar regelmatig word je met je neus op de feiten gedrukt. Na 5 maanden zijn wij weer begonnen met werken maar niks valt te plannen. Geen week loopt hetzelfde. Wij kijken machteloos toe hoe Stijn alle behandelingen moet ondergaan," vertelt Astrid, de moeder van Stijn. 
De ouders van Stijn roepen iedereen in Amsterdam en omgeving op in actie te komen voor KiKa. "Met Team Stijn willen wij onze zoon een hart onder de riem steken en geld ophalen voor een heel goed doel. Onderzoek naar kinderkanker kan écht verschil maken." 
Hardloopevenement voor KiKa vindt plaats op 1 oktober. Ren 5 of 10 kilometer als team of alleen. Voor de kinderen is er de KidsRun van 1 kilometer en tal van leuke activiteiten. Voor nieuwe inschrijvingen geldt van 13 t/m 26 maart een Lentekriebel Korting van 20%. Sponsor Team Stijn: www.runforkika.nl/team-stijn of doe zelf mee en ga naar www.runforkika.nl

Lees verder

Theatervertelling Wim Sonneveld in Dorpshuis de Quakel

16 februari 2017


Kwakelaar Daan Bartels organiseert met twee muzikale vrienden een eerbetoon aan theatermaker Wim Sonneveld. De cabaretier zou dit jaar 100 jaar worden. Op vrijdagavond 2 juni brengen de jonge fans een theatervertelling met Sonnevelds mooiste liedjes in Dorpshuis De Quakel.
Theatermaker Wim Sonneveld werd op 28 juni 1917 geboren in Utrecht. Als artiest woonde hij vele jaren in Amsterdam. Oud-Kwakelaar Daan Bartels organiseert in Amsterdam wandelingen langs de plekken waar Wim Sonneveld heeft gewoond en gewerkt. Ter gelegenheid van Sonnevelds 100e geboortedag vertelt hij zijn verhaal dit jaar ook in theaters. Bevriende muzikanten brengen daarbij de bekende liederen van Sonneveld, waaronder Aan de Amsterdamse grachten en Het Dorp.
“Door het bekende lied Het Dorp kwam ik op het idee deze theatervoorstelling ook een keer in mijn geboortedorp De Kwakel te spelen. Het Dorpshuis is met z’n podium daar een heel geschikte plek voor. Beheerder Edward Verburg was meteen enthousiast over het plan”, aldus Daan Bartels. Het evenement in De Kwakel vindt plaats op vrijdagavond 2 juni. De zaal gaat open om 19.30 uur. De voorstelling begint om 20.00 uur.
De theatervertelling van Bartels heet ‘Het Amsterdam van Wim Sonneveld’. Het is een programma met verhalen, foto’s en liedjes. Zanger Siebe Palmen en gitarist Rob Verbakel zorgen voor de muziek. De kaartverkoop voor het evenement wordt verzorgd door Slagerij Eijk en Veld. De kaartprijs is 10 euro per stuk.
Op de foto van links naar rechts: Rob Verbakel, Siebe Palmen en Daan Bartels.
 

Lees verder

Aanmelding Oranje Fonds Collecte van start

13 januari 2017


Alle verenigingen en stichtingen van Nederland kunnen zich vanaf vandaag weer aanmelden voor de Oranje Fonds Collecte. Deze wordt dit jaar in de week van 6 t/m 10 juni gehouden. Het is de derde keer dat het Oranje Fonds deze collecte landelijk organiseert. En elk jaar groeit het aantal deelnemers en daardoor ook de opbrengst. 100 procent van de opbrengst gaat naar initiatieven die Nederland mooier en socialer maken. Aanmelden kan via www.oranjefonds.nl/collecte. De collecteweek levert de deelnemende lokale initiatieven niet alleen geld, maar ook extra aandacht op. Het geeft deelnemende organisaties de mogelijkheid te laten zien hoe belangrijk zij zijn voor velen. Denk aan het buurthuis waar mensen die in een sociaal isolement zitten altijd terecht kunnen, de sportclub waar men elkaar iedere week treft en het zorgcentrum waar mensen met een beperking een dagbesteding vinden.
Deelnemende organisaties mogen de helft van de opbrengst houden en besteden aan hun doelstelling. De andere helft gaat naar sociale initiatieven in de provincie waar gecollecteerd is. Alle kosten van de collecte (organisatie, materiaal, geldverkeer) zijn voor rekening van het Oranje Fonds. De afdracht van de volle collectebussen wordt in de meeste plaatsen verzorgd door de RegioBank. Als partner van de collecte doen zij dit kosteloos. Hierdoor wordt elke euro uit de collectebussen besteed aan sociale initiatieven. Dat maakt de Oranje Fonds Collecte uniek.
Alle stichtingen en verenigingen die zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, een eigen bankrekening hebben en de opbrengst besteden in Nederland kunnen deelnemen aan de collecte. 
Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven in Nederland en het Caribische deel van het Koninkrijk. Jaarlijks steunt het met zo’n 30 miljoen euro duizenden initiatieven die ervoor zorgen dat mensen elkaar ontmoeten, minder eenzaam zijn, begrip krijgen voor elkaar en zich inzetten voor een ander. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn sinds de oprichting het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Lees verder
© 2017 - Rick FM | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)