Informatieavonden IVN Natuurgidsenopleiding

Het evenement vindt plaats van 24 oktober 2017 t/m 31 oktober 2017

foto: IVN

In januari 2018 start IVN De Ronde Venen & Uithoorn een nieuwe natuurgidsenopleiding. Als je meer wilt weten over deze opleiding, dan nodigt het IVN jou van harte uit voor één van de informatieavonden. Deze vinden plaats op dinsdag 24 oktober in het NME Centrum in Wilnis en dinsdag 31 oktober in ‘t Buurtnest in Uithoorn. Beide starten om 19:30 uur.
 

Ben jij een enthousiaste natuurliefhebber of wil je dat worden, en wil je meer leren over ons veenweidelandschap, het ontstaan ervan, de natuur om ons heen en hoe je die kennis en het enthousiasme voor de natuur op anderen over kan brengen? Dan is de opleiding tot natuurgids van IVN de juiste keuze. Denatuurgidsenopleiding leidt op tot landelijk erkend diploma Natuurgids.
De natuurgidsenopleiding duurt 1 ½ jaar en is een combinatie van theorie- en praktijklessen. Theorie vindt tweewekelijks plaats op dinsdagavonden in Wilnis. Praktijk en buitenexcursies ongeveer een keer per maand op zaterdagochtend.
Spreekt dit je aan? Kom dan naar een van onze informatieavonden.
Op 24 oktober 2017 :
NME-centrum De Woudreus, Pieter Joostenlaan 28a, Wilnis van 19:30 uur tot 21:30 uur
Of op 31 oktober 2017:
Wijkcentrum ’t Buurtnest, Arthur van Schendellaan 59, Uithoorn, van 19:30 tot 21:30 uur.
Het cursusteam en oud cursisten staan klaar om jouw vragen te beantwoorden. Zo kun je een weloverwogen beslissing maken of je deze natuurgidsenopleiding wilt volgen.
Meer informatie vind je ook op onze website: http://bit.ly/ngodrvu
Of stuur een e-mail naar ngo.drvu@gmail.com